Frankrig slog Belgien 1-0 for at gå videre til kvartfinalen i EM 2024

Frankrig besejrede Belgien 1-0 i Düsseldorf for at gå videre til Europa Cup-kvartfinalen. Selvom kampen ikke var spændende, lykkedes det Frankrig at rykke frem på grund af solidt forsvar og lidt held.

I dette spil af lavere kvalitet havde Mbappe fem skud på mål, men ingen var på mål. Mbappe spiller hovedsageligt på venstre fløj, og Belgiens defensive formation styrer ham godt.

Kampens mand var den franske spiller Jules Kounde

Konkurrencens højdepunkter:

William Salibas defensive præstation: Arsenal-forsvarer Saliba undertrykte med succes den belgiske angriber Lukaku, viste fremragende forsvar og hjalp holdet med at fastholde sejren.
Mike Maignans redninger: Frankrig 2024 Europa Cup Trøjer målmand Maignan lavede to vigtige redninger i anden halvleg for at stoppe skud fra Lukaku og De Bruyne.

Frankrig 2024 Europa Cup Trøjer

Jules Kounde angreb: Billige Jules Kounde Fodboldtøj viste stærke offensive evner til højre, skabte mange muligheder og sendte flere vidunderlige kryds.

Spillerens præstation:

Mike Mainian (7/10): Selvom der var nogle fejl i håndteringen af ​​frispark i første halvleg, var den samlede præstation solid.
Jules Kounde (8/10): Fremragende angreb nede til højre, hvilket skaber flere scoringschancer.
William Saliba (8/10): Bortset fra én omsætning var hans defensive præstation perfekt.
Theo Hernandez (7,5/10): Fremragende forsvar, der blokerede to af Carrascos skud.

Midtbane og angreb:

N’Golo Kante (6/10): Jævn præstation og præcis aflevering.
Aureliano Tsouameni (7/10): Aktiv i angrebet og sender bolden godt.
Adrien Rabiot (6/10): Forbedret præstation, men går glip af næste kamp på grund af gult kort.
Marcus Thuram (3/10): Missede mange chancer, dårlig præstation.
Kylian Mbappe (7/10): Viser fremragende dribleevner, men er ikke konsekvent i skydningen.
Antoine Griezmann (4/10): Middelmådig præstation, formåede ikke at skabe chancer.

Erstatning:

Randall Kolo Muani (7/10): Fremragende præstation efter at komme fra bænken og hans afbøjede bold forseglede sejren.

træner:

Didier Deschamps (6.5/10): Rettidige justeringer og effektive udskiftninger, men den offensive ildkraft i den fremadrettede linje skal forbedres yderligere.

Det franske hold skal møde Portugal eller Slovenien Ny fodboldtrøje i kvartfinalen. De skal forbedre deres offensive præstationer og give fuld spil til holdets kreativitet og offensive talent.