Italien spillede uafgjort 1-1 med Kroatien og gik videre til ottendedelsfinalen

I Europa Cup-gruppespillet 2024 scorede Lazios Mattia Zakani en kurvebold i sidste øjeblik for at hjælpe Italien med at spille 1-1 mod Kroatien og gå videre til ottendedelsfinalen.

Kampen blev spillet i Leipzig. Indskiftede Zacani scorede i pausetiden for at redde det italienske hold.

Tidligere reagerede Luka Modric fra det kroatiske hold hurtigt, efter at et straffespark i det 54. minut blev reddet af Gianluigi Donnarumma og scorede returmålet, som så ud til at lukke sejren til det kroatiske hold.

Italiens angreb gav endelig pote i de sidste stadier af spillet, hvor Zacagnis skud gav dem et værdifuldt point. Det resulterede i, at det Billige Italien Fodboldtrøjer ke hold avancerede på andenpladsen i gruppen, kun næstefter Spanien, mens det kroatiske hold blev elimineret på grund af en målforskel-ulempe, og det albanske hold lå sidst.

Italien landshold Euro 2024 Trøjer
Italien spillede uafgjort 1-1 med Kroatien og gik videre til ottendedelsfinalen.

Italien møder Schweiz i Berlin på lørdag (kick-off kl. 17:00 BST) for de sidste otte, hvor Kroatiens spillere modløst accepterer eliminering til sidst.

Luka Modric præsterede godt og scorede et mål på trods af at han missede et straffespark og blev kåret til kampens spiller.

Konkurrencens højdepunkter:

05′ – Kroatisk chance! Donnarumma blokerede Suchics vidunderlige langskud.
27′ – Italien chance! Bastoni modtog en aflevering fra Varela og headede bolden mod mål, hvilket blev løst af Livakovic.
55′ – Mål! Kroatien 1-0 Italien: Efter et straffespark blev reddet, greb Modric riposten og scorede fra tæt hold.
90+8′ – Mål! Italien 1-1 Kroatien: Zaccagni skød i det fjerneste hjørne i stoppetiden for at udligne for Italien landshold Euro 2024 Trøjer.

Spillerbedømmelse:

Italien: Donnarumma 8, Damian 6, Bastoni 6, Calafioli 7, Di Lorenzo 6, Barrera 7, Jorginho 6, Pellegrini 7, Dimar Coe 6, Raspadori 6, Retegui 6. Udskiftede: Fratesi 6, Chiesa 6, Scacca 6, Zaccani n/a, Fagioli n/a.

Kroatien: Livakovic 8, Stanisic 7, Pangracic 7, Gvardiol 8, Sutalo 7, Kovacic 7, Modric 8*, Brozovic 7, Par Salic 7, Kramaric 6, Suchic 7. Udskiftede: Budimir 8, Ivan Nusek 7, Perisic 7, Mayer n/a, Juranovic n/a.