Mbappe Kritiseres For Dårlig Præstation ved Euro 2024

Mbappe kritiseres for dårlig præstation ved Euro 2024

Frankrigs kaptajn Kylian Mbappe er blevet kritiseret for sin præstation ved EM 2024, især efter at have scoret kun ét mål mod Polen. Men Frankrigs træner Didier Deschamps forsvarede ham og sagde, at Kylian Mbappe Børn Fodboldtøj “har skabt nok historie til landet”.

Selvom Mbappe stadig er den eneste franske spiller, der har scoret i denne turnering, er han stadig blevet kritiseret af fans.

Deschamps påpegede, at selvom Mbappe præsterede dårligt i straffesparkskonkurrencen mod Portugal i kvartfinalen og bad om at blive udskiftet i overtiden på grund af fysiske problemer, så er han stadig en vigtig spiller for det franske hold.

Frankrig Euro 2024 Trøjer
Mbappe Kritiseres For Dårlig præstation ved Euro 2024

Deschamps nævnte, at Mbappe havde nogle rygproblemer under forberedelserne og fik en brækket næse i den første kamp mod Østrig, men han insisterede stadig på at spille. Selvom det ikke er 100 % restitueret, vil Mbappes tilstedeværelse få modstandere til at føle presset og justere deres strategier.

Udover at misse den anden gruppekamp mod Holland, har Mbappe startet hver kamp under Deschamps. Kylian Mbappe fik støtte fra sine holdkammerater forud for Frankrig Euro 2024 Trøjer semifinale mod Spanien. Midtbanespilleren Fofana og angriberen Kolo Mouani fremhævede begge Mbappes Ny fodboldtrøje lederegenskaber og vigtighed og sagde, at han er en naturlig leder, der kan føre holdet fremad.

Mbappe scorede et hattrick mod Argentina i VM-finalen i 2022 og scorede et afgørende mål mod Kroatien i finalen i 2018, præstationer, der yderligere beviser hans værd.

Frankrig blev også det første hold i Europa Cuppens historie, der nåede semifinalerne uden at score et mål i åbent spil, og gik videre til semifinalen og møder Spanien på tirsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Select your currency