Rumænien starter sin Europa Cup kampagne stærkt

Rumænien slog Ukraine 3-0 for at få en stærk start på deres Europa Cup-kampagne!
Stancho scorede i verdensbølgen, Marin og Dragus forseglede sejren

Rumænien kom godt fra start i første runde af EM 2024 med en stærk 3-0-sejr over Billige Ukraine Fodboldtrøjer.

Kampen fandt sted i München, Tyskland Fodboldtrøjer, og så rumænske fans se deres første sejr i Europa Cuppen siden 2000.

Det rumænske hold tog føringen kort efter kampens start. I det 29. minut udnyttede anfører Nikolay Stanciu en clearingsfejl fra den ukrainske målmand Andrei Lunin og greb muligheden for at score et langskud for at bryde dødvandet for holdet.

Tyskland Fodboldtrøjer

I anden halvleg fortsatte det rumænske hold med at tage initiativet. I mellemtiden slog Razvan Marins langskud en Lunin-forsvarer og fandt derefter nettet for at udvide Rumæniens føring til 2-0. Eventuelt Denis Dragus forseglede sejren med en let indsats i et tomt mål, da Rumænien Børn Fodboldtøj slog Ukraine med 3-0.

Dennis Mann blev valgt til spillets bedste spiller. Han scorede 1 mål og leverede 2 assists i kampen, og hans præstation var ekstremt iøjnefaldende. Med denne sejr ligger det Rumænien Ny fodboldtrøje hold på førstepladsen i gruppe E og er optimistiske med hensyn til at gå videre til knockout-runderne.

Spillerbedømmelse:
Rumænien: Nita 6, Ratiu 6, Burca 7, Dragusin 7, Bancu 6, R. Marin 6, M. Marin 6, Stanciu 7, Man 7, Dragus 7, Coman 6. Udskiftere: Hagi 5, Mihaila 5, Puscas 5, Rus 5, Racovitan n/a.
Ukraine: Lunin 3, Konoplia 5, Zabarnyi 5, Matviyenko 5, Zinchenko 5, Stepanenko 6, Shaparenko 6, Tsygankov 5, Sudakov 5, Mudryk 6, Dovbyk 5. Udskiftere: Brazhko 5, Yaremchuk 5, Yarmolenovkoy 5, Malinovkoy.